logo website

Mijn onderzoek

Het blijkt niet mee te vallen om de juiste feiten te vinden, om zo weer een juiste keuze te kunnen maken. Ik heb dan ook honderden webpagina's met verhalen en onderzoeken gelezen en daar de juiste informatie uit proberen te halen. Constant kom ik op websites terecht waar mensen proberen te misleiden en proberen dingen goed te praten. Ook wanneer je een website vindt met ogenschijnlijk goede en juiste informatie, dan blijken daar keer op keer weer fouten in te staan. Ook vooral de pagina's van Wikipedia lijken goed, maar daar blijken de schrijvers ook heel vaak dingen door elkaar te halen.

Mensen trekken te snel graag foute conclusies, zoals:
  • omdat het in eten voorkomt, is het niet giftig.
  • de stof is inert in het menselijk lichaam en wordt afgebroken in de lever.
Ofwel is het best wel een kunst om dingen uit artikels te onthouden die aannemelijk zijn en dat later als feit te kunnen zien. Maar dan moet die feit wel zeer goed onderbouwd zijn.

Internet is een mooi iets, maar hoe lang je ook zoekt, en hoeveel je ook leest, bepaalde dingen zullen voorlopig nog niet beantwoord worden. Vragen waar ik nog graag een antwoord op zou willen hebben zijn:
  1. Kan Propyleen Glycol de bloed hersenen barriere doorkruizen (In het Engels is dat veel makkelijk : Can PG cross the blood-brain-barrier) ? En als PG in je hersenen is aangekomen, wat doet het daar precies ?
  2. Is Propyleen Glycol verslavend, net zoals alcohol ?
  3. Waarom wordt er geen nicotinevloeistof gebruikt op basis van gedestilleerd water met nicotine ?

 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop